+47 924 28 860 

Metos' opplæringstjeneste gir verktøy og nye perspektiver for profesjonelle kjøkken.

24.09.24 07:50
A paragraph is a self-contained unit of a discourse in writing dealing with a particular point or idea. Paragraphs are usually an expected part of formal writing, used to organize longer prose.
Opplæring er alltid en del av kjøpet av et nytt Metos-apparat

Opplæring er alltid en del av kjøpet av et nytt Metos-apparat eller profesjonelt kjøkken, slik at kunden får mest mulig ut av investeringen. Men det er der læringen starter, på sitt beste. Metos' opplæring hjelper profesjonelle kjøkken i alle faser av livssyklusen, både små og store.

 

I den hektiske kjøkkenhverdagen er det verdt å stoppe opp et øyeblikk og tenke over hva som bør gjøres annerledes akkurat nå. Hvordan kan man jobbe sikrere, mer effektivt og mer komfortabelt?
 

Nye perspektiver, ny tenkning

Opplæringstjenestene våre gir eksperthjelp til å forbedre kjøkkendriften med hensyn til en rekke utfordringer. Ofte tar opplæringen opp enkle, men viktige problemstillinger. Ting som ikke har vært gjennomtenkt og satt ut i livet i all hast. Vår opplæringstjeneste tilbyr nye perspektiver og verktøy for dette.
 

Kundens behov er avgjørende

Metos' opplæring er alltid tilpasset den enkelte kundes behov og ressurser. Opplæringen kan vare en time eller en dag, og den kan gjennomføres i kundens lokaler eller hos Metos, eller til og med eksternt via Teams.

Opplæringen innebærer ofte at vi jobber sammen på kjøkkenet og utvikler og tester ulike tilberedningsmetoder og produksjonsprosesser. Målrettet arbeid utfordrer deg til å identifisere behovet for endring og gir deg drivkraft til å gjennomføre den.

Alle Metos' kursholdere har lang erfaring fra ulike profesjonelle kjøkken, og kursene kan arrangeres over hele landet.
 

Avfall, energisparing, mangel på arbeidskraft?

Vi fokuserer opplæringen på det som er viktigst for hver enkelt kunde. Noen ganger kan det dreie seg om driften av et enkelt utstyr, andre ganger om energisparing i en hel prosess. Og på kjøkkenet handler det nesten alltid om alt.

En mer rasjonell og allsidig utnyttelse av utstyrskapasiteten kan føre til mer effektive prosesser, bedre matkvalitet, mindre avfall, vann- og energibesparelser og samtidig frigjøre tid for personalet.
 

Mer valuta for pengene gjennom opplæring

Profesjonelt kjøkkenutstyr har svært lang levetid. Derfor lønner det seg å ta godt vare på dem og lære seg å utnytte de avanserte og intelligente funksjonene fullt ut.

Kontakt oss når du er interessert i opplæring. Man tror ofte at opplæring er tidkrevende. Men besparelsene er overraskende mange ganger større når prosessen går raskere og kvaliteten på maten blir enda bedre takket være felles observasjoner. Metos' instruktører har ekspertise på utstyr, omfattende kunnskap om bransjen og velprøvde opplæringsmetoder. Og en vilje til å hjelpe!

Vår opplæringstjeneste tilbyr profesjonell kjøkkenopplæring som er skreddersydd til kundens behov og ressurser på ulike stadier av kjøkkenets livssyklus. Utgangspunktet er ofte utstyrsaspektet, men fordelene strekker seg til hele produksjonsprosessen og dens effektivitet - og ofte til arbeidsglede.

Les mer om opplæringstjenester:
Pincho Nation
Pincho Nationåpnet våren 2024 i Kristiansand i det flotte bygget øverst i markens
Koteng kantine Trondheim
Fremtidsrettet personalkantine på den gamle travbanetomten i Trondheim. 
Filip Sajler
HOPI Chef Tech Center – Where Culinary Work and Innovations Meet
Opplæring er alltid en del av kjøpet av et nytt Metos-apparat
Metos' opplæringstjeneste gir verktøy og nye perspektiver for profesjonelle kjøkken.
Kempeleen keskuskeittiö
Kempele central kitchen has plenty of room for work
Netthandel 1 til 5 av 26