Produksjonskjøkken i stor målestokk

Et produksjonskjøkken er et profesjonelt kjøkken som er designet og utstyrt for tilberedning av store mengder mat. Profesjonelt utstyr og metoder benyttes, noe som muliggjør rask og effektiv tilberedning.  
 
Det er mange måter å tilberede god mat på. Valget av produksjonsmetode avhenger alltid av kjøkkenet og dets kunder. Ved valg av en produksjonsmetode er målet å få kjøkkenet til å fungere så godt som mulig og å bruke det tilgjengelige utstyret effektivt. Vi utvikler bedre prosesser for produksjonskjøkken, enten den valgte tilberedningsmetoden er tilbered-server, tilbered-avkjøl, varm påfylling, kald tilberedning eller sous-vide. Det meste av tiden blir flere produksjonsmetoder kombinert i stedet for å bare fokusere på en metode. Med hjelp av vår prosessekspertise vil du lære de spesielle egenskapene for forskjellige produksjonsmetoder og utnytte de forskjellige produksjonsmetodene best mulig. 
 
Et produksjonskjøkken kan tilberede tusenvis av måltider på en dag, både for sin egen plassering og for distribusjonskjøkken. For disse behovene tilbyr vi funksjonelle kjøkkenløsninger som kan forhåndsplanlegges for å passe til din valgte produksjonsmetode. Takket være vår lange erfaring kan vi designe løsninger som er fleksible og kan utvides ettersom virksomheten din vokser. 
 
Når utnyttelsesgraden av et kjøkken øker blir allsidighet, effektivitet, driftssikkerhet, lave driftskostnader, kvalitet og brukervennlighet de viktigste kriteriene for valg av utstyr. I vårt utvalg har vi det beste utstyret på markedet som innfrir disse kravene. Mange av disse produksjonskonseptene er bygd rundt kokegryter og kombiovner.

Artikler om produksjonskjøkken og prosesser 

Cold food production saves energy and reduces waste - Tuusulanjärvi school feeds 600 children daily

Ergonomien til en hetteoppvaskmaskin er formet av arbeidsstasjons tenkning

How Metos keeps Trondheim’s public kitchen running

HOPI Chef Tech Center – Where culinary work and innovations meet

Kempele central kitchen has plenty of room for work

Effektiv blanding for store mengder mat

A coldly efficient central kitchen in Porvoo

Metos Cooking Solutions eksporterer finsk storkjøkkenkunnskap

Pureer enkelt og raskt med en kombigryte

Kontaktinformasjon

Kontakt oss når du planlegger et nytt kjøkken, innkjøp av utstyr, driftsmessig oppdatering - eller hvis du bare vil diskutere prosessene og utvikling av ditt kjøkken. 

Metos Cooking Solutions

 Metos Cooking Solutions sin salgsenhet fokuserer på utvikling av produksjonsmetoder for produksjonskjøkken. 
Den betjener både internasjonale forhandlere og store lokale produksjonskjøkken.

Metos Proveno, Metos DiagoMix og Metos DOS-2 NonStop dosering

Praktisk tilbehør for kjøkkenet 

Utstyr for mosing

Gjør jobben din enklere og forbedre ergonomien! Tilbered moser og supper enkelt i kombikjelen med utstyret for mosing.

Les mer

Helleplate

Helleplaten gjør det enklere å helle væsker i GN-beholdere. Den holder seg horisontal foran den tippende kokegryten.

Se videoen

Diagomix

Ved å feste Diagomix-tilbehøret til kokegryten blir det enklere og raskere å blande produkter.

Se videoen