+47 924 28 860 

Art.nr: MG4240955

Multifunksjonsskap Metos HiChef SBM-122-HA-R290 høyrehengslet

Den multifunksjonelle hurtignedkjøleren/-fryseren Metos HiChef er egnet for positiv og negativ hurtignedkjøling, tining, heving, pasteurisering, langsom matlagi…

Liste pris 263 500,00 kr Kampanjepris 247 700,00 kr
Bestillingsprodukt
Den multifunksjonelle hurtignedkjøleren/-fryseren Metos HiChef er egnet for positiv og negativ hurtignedkjøling, tining, heving, pasteurisering, langsom matlaging, temperaturvedlikehold og tørking. Dette er bare noen av funksjonene som kan styres umiddelbart og presist, individuelt eller ved å koble dem sammen i en enkelt flyt. Den allsidige Metos HiChef hurtignedkjøling-/frysingsskapet med sine forhåndsinnstilte programmer og logiske grensesnitt muliggjør flere kjøle- og matlagingsalternativer, noe som gjør apparatet enkelt å bruke. Hurtignedkjøling bevarer smaken, utseendet og vekten av maten. Hurtignedfrysing gjør det mulig å servere perfekt bevart mat, enten rå eller fullstendig tilberedt, når som helst.

En ytterligere fordel med Metos HiChef er at når kokepunktet er nådd, går den automatisk over til hurtignedkjøling og påfølgende lagringsfase uten at en operatør trenger å utføre disse trinnene manuelt. Derfor kan alt gjøres trygt når kjøkkenet ikke er i bruk.

Opptiningsfunksjonen sikrer kontrollert opptining av frosne matvarer i samsvar med HACCP-standardene. Deighevingsalternativet kontrollerer temperatur og fuktighet i deigen samt tidspunktet når deigen skal være klar for baking. Opptining- og deighevingsalternativene muliggjør lagring av råvarer og gir fleksibilitet for matlaging, og gir dermed kundene det de ønsker: ferske matprodukter med perfekt bevarte kvaliteter. Matlaging ved lav temperatur bevarer ikke bare smaken, men beholder også duften, mykheten og den saftige smaken.

Heving og tidsinnstilt heving: Det kontrollerer og rasjonaliserer heveprosessen, optimaliserer tider, tidsplaner og bruken av råvarer.

Desinfisering av bendelorm, antiparasitter og pasteurisering: Det øker holdbarheten på maten, fjerner parasitter og gjør at rått kjøtt eller rå fisk kan serveres helt trygt og sikkert.

Positiv och negativ lagring: Oppbevar matvarer og råvarer i ditt kjøkken med kontrollert temperatur og luftfuktighet, fra +18°C til -21°C.

Krystallisering og sjokoladesmelting: Fra lansom smelting til krystallisering får du alltid det perfekte resultet takket være lav luftfuktighet.

Tørking: Konservere sopp eller lag dekorasjoner, infusjoner, frysetørkede produkter som starter med fersk frukt.

Langtidskoking: Perfekt for sous vide, også for flere forberedelser uten stadig kontroll av operatør. Passer for bruk i alle markeder.

Tining: Reduserer væsketapet og dermed vekttap på frosne matvarer, samtidi som de sensoriske egenskapene bevares.

Kontinuerlig syklus: Den muliggjør en konstant temperatursyklus med en innstilling for hver enkelt bakeplate.

Vedlikehold: Den ideelle temperaturen for serving av varm eller kald mat på bordet, eller ved tillaging og servering av iskrem.

Yoghurt: En separat funksjon som gjør det mulig å lage tykk, kremete yoghurt gjennom å tilsette melk (42°C) og levende melkesyrekulturer.

STRUKTURELLE EGENSKAPER:
- kap.: 24xGN1/1-65, geideravstand 73 mm
- 0,8mm tykk rustfritt stål utvendig
- 1 mm tykk rustfritt stål topp
- rustfri utførelse innvendig med avrundede hjørner
- sveiset og lekkasjesikker skapbunn
- anti-kondenserende varmeelement plassert i boksen under det magnetiske tetningsstoppen
- Stronbox ergonomisk dørhåndtak
- 0,8 mm tykk rustfritt stål i dør
- HCFC-fri høy-densitet isolasjon av polyuretanskum (ca 42 kg/m³)
- magnetisk dørpakning på 4 sider
- rustfritt stål utvendig (Scotch Brite satin finish)
- elektriske vifter med indirekt luftstrøm – komposittmateriale – i produktet
- paterntert fuktighetstilsetnings-system i kammer
- nedkjølingskapasitet: 100 kg +90°C > +3°C 90 min.
- nedfrysingskapasitet: 70 kg +90°C > -18°C 240 min.

INNVENDIG UTSTYR:
- kjernetemperaturføler med 4 målepunkt, enkel å ta ut
- geiderskinner – stående siderails med 18 mm hullavstand

KOMMANDO, KONTROLLER OG SIKKERHETSUTSTYR
- 7" FULL TOUCH display med høyoppløeslig skjerm
- kontrollaktivisert kammerdesinfisering med aktive ioner (HI-GIENE)
- automatisk tilbakestilling av termisk beskyttelse for å beskytte kompressor
- identifiserbare prosesser ved hjelp av bilder
- USB tilkobling for opp- og nedlasting av data/oppskrifter
- standardtilkobling

Tilleggsutstyr (pristillegg):
- hjul
- venstrehengslet dør
Generell
Beskrivelse Multifunksjonsskap Metos HiChef SBM-122-HA-R290 høyrehengslet
Dimensjoner og kapasitet
Produktkapacitet 100kg/+70...+3, 70kg/+70...-18
Innvendig mål mm 670
Bredde mm 1100
Dyp mm 1080
Høyde mm 1860
Pakkevolum 2,704 m3
Transport mål (LxDxH) 114x118x201 cm
Net weight with unit 255 kg
Vekt inkl. emballasje 295 kg
Teknisk informasjon
Tilkoblingseffekt kW 5.758
Sikringsstørrelse A 16
Spenning V 400
Antall faser 3N
Frekvens Hz 50
Maks strømforbruk A 15.38
Beskyttelsesgrad (IP) X4
Type elektrisk tilkobling Stikkontakt
Kaldt vann diam. 1/2''
Avløp, diam. 53
Sluk påkrevd Ja
Kjøleeffekt W 3619
Kondenseringstemperatur °C +45
Fordampningstemperatur °C -25
Kjølemedie R290
Mengde kjølemedie g 300
Støynivå dB 70
Funksjoner
Hengselplassering høyre
GN størrelse 2/2
Temperatur enhet ºC +85°C / -40°C
Geideravstand mm 37.5
Belysning Uten belysning
Kjøleenhet Med kjøleenhet
Tining Automatisk
Temperaturføler Ja
Geidervogn Nei
Glassdør Nei

Tjenester og tilbehør