Metos iVario Pro L med kapasitet på 100L og kokeflate 39 dm2. Utstyr er
uten underkonstruksjon.
Metos iVario er et av de mest moderne kokesystemene for maksimal
produktivitet, fleksibilitet og enkelhet ved koking, steking,
frityrsteking og trykkkoking, og erstatter derfor nesten alle
konvensjonelle kokeapparater. Dens unike varmeteknologi gir maksimal
kraft og presisjon, og takket være dens intelligente kokeassistenter,
som tenker og støtter for å oppnå enestående matkvalitet hver gang, uten
overvåking eller kontroll. Opptil 4 ganger så raskt, med opptil 40 %
mindre energi og en enorm plassgevinst sammenlignet med konvensjonelle
kokeapparater. Dette betyr at en iVario vil betale seg tilbake i løpet
av bare noen få måneder.
iVarioBoost iVarioBoost er den patenterte varmeteknologien laget av
keramiske varmeelementer, som er koblet til den raske responsen,
ripebestandig høyytelses pannebunnen. Derfor varmer iVario kjelen jevnt
opp til 200 oC (392 °F) på mindre enn 2,5 minutter og reduserer raskt
temperaturen om nødvendig. Samtidig er det nok reservekapasitet
tilgjengelig for raskt å absorbere temperatursvingninger ved brenning av
store mengder eller helling i væske. For deg betyr dette maksimal
ytelse, men heller ingen stikking eller overkoking. Enheten leverer
flotte resultater og øker produktiviteten med så mye som det firedobles,
samtidig som det reduserer matlagingstap med 17 % og energiforbruket med
40 %.
iCookingSuite iCookingSuite er din intelligente matlagingshjelp for
iVario, som gir brukervennlighet og størst mulig støtte for matlaging.
Intelligente sensorer i pannebunnen gjenkjenner lastestørrelsen,
tilstanden og størrelsen på maten, og justere tilberedningsprosessen
kontinuerlig. Så snart du trenger å gjøre noe, vil iCookingSuite gi deg
beskjed. For deg betyr dette full pålitelighet og høy kvalitetsstandard.
Samtidig sparer du både på overvåking, tid, råvarer og energi.
iZoneControl Med iZoneControl kan du dele grytebunnen i individuelle
varmesoner og betjene dem med forskjellige temperaturer eller kokebaner.
Områder som ikke er i bruk varmes ikke opp. Dette gjør en stor iVario
til fire små iVarioer. Du spesifiserer ønsket resultat og starter
tilberedningssekvensen for de ønskede sonene. Som iZoneControl kommer
med forslag til hvilke sonen er best for maten din, du kan jobbe enda
mer effektivt og spare tid og energi. For deg betyr dette høy
fleksibilitet, tidsbesparelser og alltid å ha alt under kontroll.
Programmeringsmodus Med programadministrasjonen kan manuelle programmer
lages intuitivt, og intelligente matlagingsbaner kan lagres og
administreres tydelig med deres tilpassede innstillinger. > Koking:
30 °C - koketemperatur > Steking: 30 °C - 250 °C > Frityrsteking:
30 °C - 180 °C - Enhetsbeskrivelse og funksjonelle egenskaper
Intelligente funksjoner: > Intelligent energi- og temperaturstyring
med høye kraftreserver og nøyaktig varmefordeling over hele pannens
overflate > Intelligent kokebanekontroll for automatisk tilpasning av
kokeprosessen til det definerte ønsket resultat f.eks. bruning og
tilberedningsgrad for å oppnå dette sikkert og effektivt, uavhengig av
operatøren, mengden mat som skal tilberedes og det fyllede volumet >
Intelligent, automatisk løfting av koke- og frityrkurver for perfekte
matlagingsresultater, optimal ergonomi og ressurseffektivitet >
Nøyaktig overvåking og beregning for å reprodusere optimale
matlagingsresultater > Avbryt intelligente kokeveier eller bytt
intelligent matlaging i à la carte-modus for maksimal fleksibilitet >
Individuell, intuitiv programmering med dra-og-slipp av opptil 1200
matlagingsprogrammer med opptil 12 trinn > Enkel overføring av
programmer til andre kokesystemer via USB-flash- stasjon. >
Selvlærende operasjon som tilpasser seg bruksatferd, for eksempel
intelligent sortering av ofte brukte oppskrifter > Automatisk
gjenopptakelse og optimal gjennomføring av en tilberedningssekvens etter
strømbrudd
Matlagingsfunksjoner > Kjernetemperatursonde med 6 målepunkter,
magnetisk kjerneprobeholder og ergonomisk håndtak samt automatisk
feilretting ved feilavlesninger > Automatisk vannfylling med
nøyaktighet til én liter (enheter kan stilles inn i liter eller gallons)
> Direkte tømming av koke- eller rengjøringsvann gjennom det
integrerte kjeleavløpet (uten å velte, uten gulvavløp) > Panne kan
flyttes med elektriske sylindre, kontrollert via displayet > Rask
respons, ripebestandig høyytelses pannebunn > Integrert hånddusj med
automatisk tilbaketrekkingssystem og omskiftbar spray- og
enkeltstrålefunksjon > Integrert landsspesifikk stikkontakt (for
spenninger med nøytral leder) > Delta-T matlaging for spesielt
skånsom tilberedning med minimalt matlagingstap > Digital
temperaturvisning, kan stilles inn i °C eller °F, visning av mål- og
faktiske verdier > Justerbart skjermspråk > Digital timer 0-24
timer med permanente innstillinger, optiona t/min eller min/sek. > 24
timers sanntidsklokke
Trykkkoking (valgfritt) > Trykkkokingsalternativet muliggjør raskere
og likevel skånsom tilberedning av en lang rekke forskjellige retter. Et
jevnt og optimalt trykknivå er garantert som bevarer cellestrukturen til
maten. Dette er et pålitelig og lite vedlikeholdssystem. Maksimalt
overtrykk: 300 mbar.
Nettverk > Integrert WiFi-grensesnitt for trådløs tilkobling til den
skybaserte nettverksløsningen ConnectedCooking (avhengig av
landsspesifikke forskrifter) > Integrert Ethernet-grensesnitt
(valgfritt) for kablet tilkobling til den skybaserte nettverksløsningen
ConnectedCooking > Integrert Ethernet-grensesnitt for kablet
tilkobling til den skybaserte nettverksløsningen ConnectedCooking >
Integrert USB-grensesnitt for lokal datautveksling > Sentral
enhetsstyring, resept-, handlekurv- og programstyring, HACCP-
datahåndtering, vedlikeholdsstyring via ConnectedCooking
Arbeids- og driftssikkerhet > Direkte tømming av koke- eller
rengjøringsvann gjennom det integrerte kjeleavløpet (uten å velte, uten
gulvavløp) > Drifts- og varseldisplay, f.eks. varm olje ved
frityrsteking > Elektronisk sikkerhetstemperaturbegrenser >
Berøringstemperatur på pannen som dekker maksimalt 73 °C (163 °F) >
HACCP-datalagring og utgang via USB eller valgfri lagring og
administrasjon i den skybaserte nettverksløsningen ConnectedCooking >
Kokesystem godkjent for bruk uten tilsyn (f.eks. matlaging over natten)
> Integrert skjermlåsfunksjon for å forhindre utilsiktet bruk >
Ekstra sikkerhet når pannen heves med motor Installasjon, vedlikehold og
miljø > Kaldtvannstilkobling (inkl. vanntilførselsslange 1,5 m (59
tommer)) > Kan brukes uten mykgjøringssystem > Oppsett uten
gulvavløp mulig > Sprutsikker og slangesikker til IPX 5 >
Justerbar til installasjonsstedet (høyde over havet) > Kan monteres i
flukt med gulv og vegg > Servicediagnosesystem med automatisk
indikator for servicemeldinger og selvtestfunksjon for aktiv vurdering
av enhetsfunksjoner.
> Profesjonell installasjon av sertifiserte teknikere anbefalt av
Metos > Regelmessig vedlikehold anbefales. Vedlikehold i henhold til
produsentens anbefalinger er tilgjengelig fra METOS servicepartnere >
Energieffektivitet testet i henhold til DIN 18873 og forbruksverdier
publisert i HKICert-databasen (http:// grosskuechen.cert.hki-online.de)
Operasjon > 10,1" TFT-fargeskjerm og høyoppløselig, kapasitiv
berøringsskjerm med selvforklarende symboler for enkel, intuitiv
betjening ved hjelp av enkle berøringsbevegelser > Sentral skive med
trykkfunksjon for intuitivt valg og bekreftelse av oppføringer >
Akustisk melding og visuell visning når brukerintervensjon er nødvendig
> Applikasjons- og driftsinstruksjoner kan nås på enhetens display i
henhold til handlingen > Den høydejusterbare underkonstruksjonen
(tilleggsutstyr) betjenes enkelt ved hjelp av enhetens display > Mer
enn 44 språk kan konfigureres for brukergrensesnittet og
hjelpefunksjonen > Spesialtilpassede tilberedningsparametre for
internasjonale eller landsspesifikke retter kan velges og startes,
uavhengig av språket som er innstilt for enheten > Omfattende
søkefunksjon med søkeassistenten i alt hjelpeinnhold > Visning av
hjelpeinnhold med lenke til innholdet samt startapplikasjonseksempler
direkte fra hjelpefunksjonen > Enkelt valg av tilberedningsbaner ved
hjelp av tilberedningsmetoder > Enkel programmering på flere nivåer,
manuelle matlagingsparametere med byggeklosstilnærming med
dra-og-slipp-funksjon > Cockpit-funksjon for å vise informasjon om
prosessen med en kokebane > Tilpasning og kontrollfunksjon av
brukerprofiler og tilgangsrettigheter for å forhindre operatørfeil
Rengjøring og stell > Materiale innvendig og utvendig i rustfritt
stål > Hygienisk installasjon på gulvnivå for enkel, sikker
rengjøring ved montering på underlag (valgfritt) > Lufttett
hygienepanne med avrundede hjørner (NSF-godkjent) > Enkel og sikker
rengjøring av overflatene i glass og rustfritt stål, samt sprutsikker og
slangesikker til IPX 5
Alternativer > Trykkkoking > Underkonstruksjon med plastføtter
> Underkonstruksjon med føtter i rustfritt stål >
Underkonstruksjon med hjul > Underkonstruksjon med høydejusterbare
føtter > Panel for underkonstruksjon > Oppbevaringsrom for
underkonstruksjon > Mulighet for å koble til et
energioptimaliseringssystem > Blokkert frityrmodus >
Spesialspenninger på forespørsel > Tørr kontakt > Forberedelse av
tilkobling "SOLAS" (Safety of Live on Sea) > Uten hånddusj
> Uten WiFi-modul > Låsbart kontrollpanel > Ethernet-port >
Stikkontakt beskyttet med effektbryter (for spenninger med nøytral
leder) > Uten stikkontakt
Tilbehør > Spatel > Blandespade > øser > Arm for automatisk
heve/senkemekanisme > Matlaging og frityrkurv > Sil >
Pannebunnsgitter > Sett for serveringskurver > Pasta sikt >
Pan-inndeling > VarioMobil > Kurvvogn > Oljevogn >
Bunnramme, med føtter, med svingbare hjul, elektrisk høydejusterbar for
sokkelmontering > Veggmonteringssett > Gulvfestesett >
Rengjøringssett > Enhetstilkoblingssett